Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

#OKTOBERTILBUD 

1) Kjøp VITAL5 - Få med Marine Mask og vareprøver
Vital5™ er perfekt for deg som ikke har tid eller lyst til å velge blant alle kosttilskuddene. Her får du et utprøvd basistilbud servert i en pakke. I Vital5™ har vi valgt ut fem av våre mest populære kosttilskudd som hver dag gir deg viktige vitaminer og mineraler, sunne omega-3-fettsyrer og selvsagt Aloe vera fra våre egne plantasjer.

 

2) Kjøp Aloe Propolis Creme og Aloe Heat Lotion - Få med èn Aloe Lips og vareprøver
Aloe Propolis er mykgjørende og fuktighetsbevarende, perfekt utover høsten og vinteren. En bestselger. Aloe Heat Lotion  passer alle som setter pris på en avslappende massasje, både for deg som trener mye, eller er mye stillesittende ila dagen. Mykgjørende, med beroligende egenskaper. 

 

3) Kjøp 2 stk Forever Ultra Shake - Få med shaker og vareprøver
Deilig shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du helt enkelt har lyst på noe godt.

#SHAKEitup - Få hver 10ende Forever Ultra Vanilje/Sjokolade gratis
#GRATISFRAKT på alle ordre over 1000,-

____________________________________________________________________________

JEG SØKER DEG! 

I Oktober søker jeg TRE nye forhandlere til vårt voksende team! Er du nysgjerrig, opptatt av helse og velvære, ønsker å tjene ekstra med penger og/eller ønsker et karrierebytte? Da må du sende meg en mail, så tar vi en prat om hva jeg kan tilby og bidra med. Klikk her: jorid.kjolsvik@gmail.com - og send meg en epost.

____________________________________________________________________________

Velkommen!

Jeg heter Jorid Kjølsvik Selseth og er selvstendig forhandler av Forever Living. Her får du informasjon om produktene, og kan bestille dem direkte fra meg. Du kan også få mer informasjon om hvordan du selv kan bli forhandler.

Når du handler av meg får du, i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dager Fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige! :-)

Her i min nettbutikk handler du enkelt dine Forever-produkter når det passer deg.

Med vennlig hilsen

Jorid Kjølsvik Selseth

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera